DENTAL WHITE este un produs revoluţionar de albit dinţii, lansat în 1989, pentru medicii stomatologi americani. Iniţial sistemul a fost destinat acestui cerc închis, fiind considerat produs profesional, singurul, de altfel, de pe piaţă, de acest gen. Impactul a fost extraordinar: pacienţii au cerut cu insistenţă posibilitatea de achiziţionare pentru folosire acasă, ceea ce a determinat lansarea lui ca produs comercial în anii ’90.

În scurt timp, DENTAL WHITE s-a consacrat ca produsul preferat de albire a dinţilor în S.U.A., iar de la lansarea lui în Europa a cucerit fără drept de apel şi topurile preferinţelor europenilor. Peste 15 milioane de clienţi permanenţi, printre care şi celebra moderatoare Oprah Winfrey, recomandă acest produs pentru eficienţa, uşurinţa în utilizare şi rezultate de lungă durată.

Care este secretul DENTAL WHITE? În primul rând sistemul revoluţionar de aplicare. După cum s-a demonstrat, dantura este la fel de specifică fiecărei persoane precum amprentele. Dr. George Madray a luat în calcul acest aspect şi a creat un sistem de aplicare prin gutiere ce se mulează diferit pe dantura fiecărei persoane, în funcţie de caracteristicile acesteia, asigurând albirea UNIFORMĂ, COMPLETĂ ŞI RAPIDĂ.

Vestea cea mai bună pentru utilizatori este, confortul aplicării şi utilizării. Sunt suficiente câteva minute pe zi, timp în care se pot desfăşura activităţile obişnuite! Gutierele se sigilează perfect pe dinţi, astfel că se poate vorbi cu uşurinţă pe parcursul tratamentului.