Modalități de livrare

Livrarea produselor se face gratuit, prin firma de curierat rapid, Fan Courier, indiferent de valoarea comenzii.

Comenzile vor fi livrate în maxim 10 zile lucrătoare din momentul cumpărării. Dacă produsele comandate nu sunt disponibile în stoc, vă vom contacta. Nu răspundem de nicio întârziere sau nereuşită în a ne îndeplini obligaţiile de livrare, dacă respectiva întârziere sau nereuşită se datorează unor evenimente sau împrejurări care nu depind de noi şi pe care nu le putem controla.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul să notifice în scris că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală în scris preţul contractului.

Denunţarea unilaterală se realizează printr-un e-mail transmis pe adresa contact@albiredentara.eu

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-a fost livrat (să aibă ambalajul original şi documentele care l-au însoţit). Produsul trebuie să fie în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, cu accesoriile aferente, exact ca în momentul vânzării şi să nu prezinte sub nicio formă semne de folosire sau uzură. Nu se admit excepţii (de ex., ambalaje deteriorate, zgârieturi sau alte defecte fizice).

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către Client, excepţie făcând cazul lipsei conformităţii produsului, situaţie în care Dental White România va suporta contravaloarea transportului.

Se poate folosi orice serviciu de livrare, atâta timp cât produsul(ele) este(sunt) livrat(e) direct şi la adresa Dental White România.

Dental White România nu ridică coletele trimise prin Poşta Română, de la oficiile poştale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client către Dental White România, cade în sarcina Clientului.