VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TOATE INSTRUCŢIUNILE ÎNAINTE DE A CUMPĂRA!

AVERTISMENT!

Dental White este indicat numai pentru tratarea COSMETICĂ a dinţilor şi NU este folosit ca medicament sau antibiotic. Nu este recomandată folosirea acestui produs de către persoanele care au o sănătate precară, cei care abia au avut operaţii la gingii, cei care au gingii sensibile sau dinţi sensibili, cei care au rădăcinile dinţilor expuse, probleme cu articulaţia maxilarului, carii, colite, ulcer, paradontoză, sau alergii la ingredientele acestui gel de albire. Este interzis fumatul sau folosirea altor produse din tutun pe durata tratamentului de albire a dinţilor. A nu se folosi de către femei pe perioada sarcinii. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR! Acest produs nu ar trebui folosit de către copii sub 18 ani decât cu acordul părinţilor sau a unui medic stomatolog. Nu înghiţiţi! În cazul în care aţi înghiţit o supradoză din acest produs NU induceţi voma, contactaţi imediat un medic. Nu folosiţi acest produs decât aşa cum este descrisă folosirea lui în aceste instrucţiuni. Nu încercaţi să folosiţi alte produse de albire din casă în combinaţie cu acest produs pentru a-i mări eficacitatea.

Dental White poate fi folosit de către orice persoană cu vârsta de peste 18 ani. Noi vă recomandăm înainte de începerea tratamentului consultarea unui medic stomatolog.

MOD DE FOLOSIRE

Suprafaţa dinţilor dvs. poate părea netedă, dar dacă vă uitaţi la aceasta printr-un microscop veţi vedea pori. Petele cauzate de mâncare şi băutură intră în aceşti pori şi cauzează înnegrirea dinţilor de-a lungul anilor. Ingredientul activ în Dental White este hidrogen peroxid. Molecula de hidrogen peroxid are o mărime foarte mică şi poate pătrunde cu uşurinţă în porii dinţilor dvs. Sunt necesare 10 – 20 de minute pentru ca acest gel să fie absorbit de către dinţii dvs. de aceea este nevoie de gutiere personalizate. În interiorul dinţilor este produs oxigenul activ şi dinţii se albesc din conversia componenţilor coloraţi în componenţi fără culoare. Rolul gutierelor este de a reduce timpul tratamentului. Dinţii se pot albi în 2 – 3 săptămâni spre deosebire de ani de zile în cazul în care se folosesc metode de periere. Dental White nu este doar o metodă eficace de albire a dinţilor ci şi una mult mai sigură deoarece reduce timpul de tratament.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE A GUTIERELOR

Sistemul Dental White este complet şi conţine două gutiere. Una este pentru dinţii de sus şi cealaltă pentru cei de jos. Fiecare gutieră pe care urmează să o personalizaţi se va mula exact pe dinţii şi gingiile dvs.

Prima încercare: aceasta are rolul de a vă familiariza cu etapele de formare a unei gutiere. Umpleţi un ibric sau vas mic cu apă RECE. Ţineţi gutiera de extremitatea prevazută cu canalul în formă de U spre dvs. Scufundaţi gutiera în apă însă fiţi foarte atent şi ţineţi degetele în afara apei. Ridicaţi gutiera drept în sus din apă. Imediat după ce aţi ridicat gutiera din apă puneţi-o peste dinţii dvs. şi în acelaşi timp executaţi următoarele:

 1. Muşcaţi uşor. În cazul în care muşcaţi prea tare riscaţi să spargeţi gutiera.
 2. Apăsaţi cu degetele şi strângeţi buzele – astfel putând să formaţi partea exterioară a gutierei
 3. Apăsaţi cu limba în peretele interior al gutierei – aceasta formând interiorul suprafeţei gutierei care va acoperi dinţii şi gingia dvs.
 4. Extrageţi tot aerul din gutiere prin sugerea acestuia din gutiere.

NOTĂ: Procedaţi la fel cu fiecare gutieră pe rând. O oglindă ar putea fi de mare ajutor. NU treceţi la etapele următoare până nu sunteţi confortabil cu aceste operaţiuni.

Atenţie! Odată ce gutiera este încălzită, devine foarte flexibilă. Atunci când o introduceţi în gură fiţi foarte atenţi ca marginile superioare să NU se atingă între ele!

 1. Umpleţi un vas cu apă astfel încât atunci când este introdusă o gutieră să se afle în întregime sub apă fără a atinge fundul vasului. Încălziţi apa din vas până când fierbe.
 2. După ce apa a început să fiarbă opriţi focul. După ce fierberea s-a oprit complet prindeţi gutiera de extremitatea prevazută şi scufundaţi-o în întregime în apa fierbinte timp de 8 secundeAveţi grijă să nu introduceţi degetele în apa fierbinte! Cronometraţi cele 8 secunde cu atenţie (gutiera trebuie să fie suficient de flexibilă pentru a se mula pe dinţii dvs., însă ţinută mai mult de 8 secunde îşi pierde forma de U. Dacă aveţi pe altcineva să vă cronometreze cele 8 secunde, este mult mai bine pentru dvs.
 3. Nu mişcaţi gutiera atunci când este în apă. Extremitatea de plastic de unde tineţi dvs. este specială numai pentru a ridica gutiera din apă. În cazul în care nu ridicaţi gutiera vertical din apă aceasta se va rupe. Ridicaţi gutiera vertical în sus, în acest fel toată apa fierbinte se poate scurge rapid. Dupa ce aţi ridicat în intregime gutiera din apa fierbinte folosiţi degetele dvs. pentru a o menţine la o poziţie orizontală având grijă ca marginile superioare să nu se atingă între ele (pericol ca acestea să se lipească!).
 4. Cu mare grijă şi destul de rapid puneţi gutiera în jurul dinţilor dvs. şi procedaţi la cele 4 manevre pe care le-aţi excutat la Prima Încercare, şi nu uitaţi să muşcaţi uşor. Atenţie să nu muşcaţi prea tare sau lângă marginile gutierei.
 5. Mentineţi gutiera pentru 30 de secunde în gură după care puneţi-o sub un jet lent de apă rece pentru a-i definitiva forma.NOTĂ: Dacă credeţi că gutiera este prea largă aceasta poate fi reîncălzită în apă fierbinte şi se repetă etapele de mai sus. Dacă doriţi ca gutiera să fie mai strâmtă peste dinţii din faţă şi mai subţire atunci cu o foarfecă tăiaţi extremitea de plastic de care aţi tinut gutiera în apa fierbinte şi introduceţi în apa fierbinte numai partea din faţa gutierei ţinând-o de părţile posterioare.
 6. Dacă gutiera este prea lungă în spate puteţi să tăiaţi partea care este în exces. Reîncălziţi şi readaptaţi doar acea porţiune. Dacă din greşeală aţi muşcat mai tare şi aţi produs o deschizatură în gutieră puteţi să o reîncălziţi după care să o apăsaţi cu două degete în acea zonă pentru a o resigila. Dacă este nevoie puteţi să o reformaţi.
 7. O dată satisfăcut cu formarea gutierei puteţi să tăiaţi extremitatea de plastic. Tăiaţi foarte aproape de gutieră pentru a nu lăsa o margine dură şi care vă poate jena.NOTĂ: Gutiera îşi va păstra forma dacă este ţinută la temperatura camerei şi nu este expusă direct la lumina solară.De-a lungul tratamentului folosiţi numai o gutieră. De exemplu trataţi numai dinţii de sus pentru 2-3 săptămâni, astfel puteţi vedea mult mai uşor progresul în acest tratament făcând comparaţie cu dinţii de jos.

APLICAREA GELULUI

Aplicaţi gelul pe gutieră folosind seringa. Acesta se aplică pe cei doi pereţi interiori pentru a asigura o curăţare integrală a dinţilor.

 1. Cu grijă începeţi dintr-o parte a gutierei şi aplicaţi gelul într-o linie continuă subţire. Aplicaţi gelul fără exces pentru a minimiza contactul acestuia cu gingia.
 2. Plasaţi gutiera în jurul dinţilor. Dacă există gel în exces acesta trebuie şters şi eliminat din gură. Data viitoare aplicaţi mai puţin gel pentru a nu mai fi în exces şi doar pentru ca dinţii să fie îmbrăcaţi în gel.
 3. Aplicaţi gutiera cu gel pentru 20-30 de minute, de preferat seara când sunteţi mai liber şi mai relaxat. După primele 20-30 de minute, scoateţi gutiera şi aplicaţi al doilea strat de gel, urmat de un al treilea. Timpul necesar pentru tratament este de 60-90 minute pe seară. Clătiţi bine cu apă gutiera după ultimul tratament.
 4. Gelul de albire ar trebui să fie aplicat pe o perioadă de 2-3 săptămâni sau până când este obţinută albirea dorită a dinţilor.
 5. Nu este recomandat să fie folosită gutiera în timpul somnului deoarece se poate desprinde de dinţi şi poate fi înghiţită accidental.

SFATURI

 • După ce zâmbetul dvs. este refăcut îl puteţi menţine amestecând gel cu pastă de dinţi 50:50 şi folosiţi acest amestec de 2-3 ori pe săptămână.
 • Dental White va albi doar dinţii naturali. Dacă aveţi coroane sau dinţi falşi aceştia vor rămâne la culoarea iniţială.
 • Imediat după începerea tratamentului, pot apărea pe dinţi pete albe. Nu vă alarmaţi, acestea vor dispărea pe măsură ce tratamentul continuă şi veţi renunţa la utilizarea gutierei.
 • Poate apărea o senzitivitate medie a gingiei. Dacă această senzitivitate creşte încetaţi folosirea gelului pe parcursul următoarelor 3 zile după care reluaţi tratamentul. Dacă senzitivitatea persistă opriţi tratamentul şi consultaţi un medic stomatolog. Aveţi grijă ca gelul să nu fie în exces şi încercaţi ca gingia să fie expusă cât mai puţin la acest tratament.
 • Nu folosiţi periuţa de dinţi şi pasta de dinţi înainte de folosirea gutierei cu gel. Prin natura ei, pasta de dinţi poate cauza o senzitivitate ridicată gingiei.
 • Dacă apar probleme cu articulaţiile maxilarului (dureri) care nu sunt descrise aici, renuntaţi imediat la tratament şi consultaţi un medic stomatolog.
 • Dacă o singură zonă a gingiei are o senzitivitate ridicată verificaţi gutiera pentru a vedea dacă nu este o zonă mai dură în acea parte. Dacă este o zonă dură reîncălziţi şi readaptaţi aceasta gutieră.
 • Dental White nu este testat pe animale şi nu foloseşte conservanţi artificiali. Formula de baza a fost testată din 1989 în universităţi stomatologice pentru siguranţă şi eficienţă.
 • Protejaţi gutierele şi gelul de căldura/lumina directă a soarelui. Expunerea la căldură poate cauza deformarea gutierei, tubul de gel poate să se umfle şi gelul să îşi piardă din calităţi. Păstraţi gelul la o temperatură sub 28C.
 • Rezultatele tratamentului pot fi diferite de la persoană la persoană. Petele galbene de la ceai sau cafea răspund imediat şi se albesc. Petele albastre-gri răspund mult mai încet. Unele pete de la antibiotice pot răspunde foarte încet la tratament. Însă folosirea acestui produs de-a lungul mai multor luni va conduce la rezultate extrordinare. Este recomandat ca înainte de prelungirea tratamentului peste cele 2-3 săptămâni să consultaţi un medic stomatolog.
 • PH-ul gelului este echilibrat, însă el este activat în tub şi poate fi emanat oxigen, creând astfel presiune în tub. Nu vă alarmaţi atunci când tubul se va umfla, deoarece este efectul oxigenului emanat.