The Oprah Winfrey Show

Avem 5 apariţii la acest show, „Cum să arăţi cu 10 ani mai tânăr în doar 10 zile”

 

 

Revista GQ

Revista GQ spune despre pachetul de albire dentară Dental White că este unul dintre cele 10 produse esenţiale pe care oricine trebuie să le aibă în baie.

 

Daily Mail

Ziarul The Daily Mail a făcut o comparaţie între Dental White şi alte produse din Marea Britanie. Concluzia la care s-a ajuns: cel mai mare rating pentru Dental White, produsul care va albi dinţii cu siguranţă, mai mult decât altele.

 

The Diet Doctors

Realizatorii emisiunii recomandă Dental White, spunând că este „singurul element comun al participanţilor cu zâmbet orbitor”.

 

Revista Health & Fitness

Revista a descris produsul ca fiind „cel mai convenabil produs de albire dentară existent pe piaţă”.

 

 

Revista Brides

Brides este cea mai importantă revistă pentru nunţi din Marea Britanie. Dental White a fost descris ca fiind produsul care garantează un zâmbet perfect în ziua cea mare.

 

Revista LoveIt!

Dental White a obţinut 5 stele din 5 şi tester-ul a spus că „acesta este cel mai bun lucru pentru obţinerea albirii dintare profesionale. Seringa face usor de aplicat gelul fără a face mizerie.”

 

Revista Wired

Revista Wired a comparat Dental White cu alte 4 produse ale unor branduri populare, concluzionând că este cel mai eficient produs, oferind cea mai intensă luminozitate dentară.

 

Nickelodeon TV

Realizatorul emisiunii, Ross Lee, a spus: „Până am primit de la Dental White kit-ul de albire dentară, toată viaţa am avut dinţi galbeni şi nu credeam că se pot albi vreodată. După doar câteva şedinţe, dinţii mei au căpătat strălucire, iar acum pot zâmbi cu încredere!”