1. Informaţii generale

1.1 Care este diferenţa între gutierele făcute de tehnician şi cele incluse în acest kit?
Rezultatul este acelaşi, doar procesul este diferit. Gutierele incluse în acest set sunt incredibil de uşor de format şi sunt mai groase decât cele făcute de tehnician.

1.2 Ce gust are gelul?
Gelul are un gust mentolat şi uşor plăcut.

1.3 Unde ar trebui ţinut kit-ul?
Kit-ul trebuie păstrat la o temperatură de maxim 24C şi în umbră.

2. Cum funcţionează

2.1 De ce alte produse care se găsesc în magazine nu dau rezultate?
Deoarece aceste produse nu sunt altceva decât paste de dinţi foarte scumpe. Alte produse au gutiere care nu se muleaza perfect pe dinţii dvs. Până la această dată peste 7 milioane de oameni au văzut că acest proces are cele mai bune rezultate.

2.2 Ce face procesul de albire dinţilor mei?
Peroxidul de hidrogen pătrunde în dentină şi în smalţ. Îndepărtează petele care s-au format pe dinţi de-a lungul anilor şi le face incolore printr-un proces de oxidare.

2.3 Care este diferenţa dintre peroxidul de carbamidă şi peroxidul de hydrogen?
Peroxidul de carbamidă are o masa moleculara de 94.07 iar peroxidul de hidrogen are o masa moleculara de 34.01. Deci trebuie de 2.76 ori mai mult peroxid de carbamidă pentru a avea acelaşi efect ca peroxidul de hidrogen. De exemplu peroxidul de carbamidă 15% este egal cu peroxidul de hidrogen 5.42%.

3. Precauţiuni

3.1 Este acest proces dăuntor dinţilor mei?
Nu, dacă sunt urmate instrucţiunile incluse în kit-ul dvs. Efectul asupra dinţilor pare să nu fie diferit de efectul pe care mancarea/băutura sau alte intervenţii dentare o au asupra dinţilor. Această formulă a fost testată de centre stomatologice de renume. La scanarea dinţilor cu microscopul electronic s-a observat că nu apar probleme. De asemenea au fost publicate studii de cercetare efectuate de medici stomatologi de la universităţi medicale prin care se confirma lipsa efectelor negative asupra dinţilor.

3.2 Pot sa îmi albesc dinţii dacă sunt gravidă?
Testele facute au fost insuficiente pentru a determina efectele gelului pe baza de peroxide. De aceea noi vă recomandăm să nu folosiţi nici un sistem de albire a dinţilor.

3.3 Dinţii mei sunt senzitivi. Ce pot face?
Majoritatea va experimenta un nivel de senzitivitate. Noi vă sugerăm să cumpărăţi o pastă de dinţi care conţine 5% nitrat de potasiu şi să puneţi în gutiera pe care o ţineţi pentru 20 de minute. În primele 2 minute veţi simţi dinţii mai senzitivi însă după acest timp îi veţi simţi foarte putin senzitivi sau deloc pentru câteva ore. Apoi folosiţi gelul de albire însă nu la fel de des.

3.4 Aţi sugera acest produs pentru un copil în vârstă de 12 ani?
NU. Noi vă sugerăm să consultaţi un dentist. Problema principală este gutiera care nu se potriveşte pentru un copil de 12 ani datorită dentiei amestecate.

4. Eficienţa

4.1 Cât de albi vor fi dinţii mei?
Aceasta depinde de natura petelor şi de durata tratamentului. Pe ansamblu veţi vedea rezultate extraordinare. Se întâlneşte destul de des albirea a 7-11 nuante în primele 2 săptămâni.

4.2 Cât de curând pot să văd rezultatele?
Aproape imediat, însă unele din acestea sunt artificiale. Aceasta deoarece este un efect de deshidratare datorită bazei de glycol existentă în Dental White. Această bază reţine apa. Deci, dinţii dvs. vor fi mai albi datorită extragerii apei din dinţii dvs. Însă, continuând, peroxidul intră în dinţi producând albirea în timp. Substanţa activă din gel lucrează foarte rapid, însă progresul depinde de natura şi adâncimea petelor. Procesul de albire ar trebuie să dureze între 2 şi 3 săptămâni pentru petele galbene şi probabil luni pentru cele albastru/gri cauzate de tetraciclină. Majoritatea care are pete cauzate de tetraciclina va trebui să folosească Dental White pentru 2 luni, dacă nu se observă rezultate atunci, se va opri tratamentul.

4.3 De ce unii dinţi nu se albesc uniform?
Datorită grosimii smalţului sau a depunerilor de calciu. Gelul pentru albire poate să penetreze şi să albească smalţul dinţilor mai repede unde suprafaţa este mai subţire. Această situaţie se va reglementa pe măsură ce continuaţi să folosiţi produsul. Această situaţie se întâmplă mai ales la vârful dinţilor acolo unde smalţul este mai subţire. Ocazional mici pete rotunde pot apărea datorită depozitelor inegale de calciu. Acestea vor fi vizibile în timpul procesului de albire – datorită efectului de deshidratare a bazei de glycol – însă vor dispărea în câteva zile de la terminarea tratamentului.

4.4 Poate gelul să îmi albească şi lucrările dentare?
NU! Va albi doar dinţii naturali. Trebuie să încheiaţi tratamentul de albire înainte de avea lucrări dentare. Dacă aveţi coroane acestea vor apărea galbene după terminarea procesului de albire. Va fi o diferenţă aşa de mare încât veţi vrea să le înlocuiţi. Pe de altă parte lucrările dentare care au fost deja făcute şi sunt albe vor fi mai puţin vizibile.

5. Menţinerea rezultatelor

5.1 După ce am terminat tratamentul când ar trebui să îl reiau?
După ce aţi terminat tratamentul ar trebui să aveţi o albire maximă dorită. De aceea noi sugerăm să reluaţi tratamentul cu durata redusă după 6-12 luni pentru a vă menţine nuanţa de alb. Şi nu uitaţi să vă amestecaţi pasta de dinţi cu Dental White Gel în proporţie de 50/50 pentru a obţine o pastă de dinţi cu adevarată putere de albire!