Apasă aici pentru a vedea recenziile de pe pagina noastră oficială de Facebook. 

Mădălina: Foarte bun si eficient, sunt foarte multumita de el.

Andreea: Este un produs foarte bun si chiar functioneaza spre deosebire de alte geluri de albit pe care le-am folosit si care nu au dat rezultatul pe care mi l-am dorit.

Patricia: Am achizitionat produsul cu ocazia unei reduceri la un pret excelent. In 4-5 zile, dintii s-au albit foarte mult, dupa cum a constatat si medicul meu stomatolog. Mentionez ca am folosit in urma cu cativa ani Opalescence, insa Dental White este mai accesibil ca pret si cel putin la fel de bun.

Maria: Produsele Dental White sunt de calitate si le voi recomanda cu cea mai mare placere.

Cristina: Inca de la prima utilizare s-au vazut rezultatele. Dintii erau mult mai albi, acum folosesc gelul in combinatie cu pasta de dinti pentru a mentine albul.

Alina: Produsul acesta este un gel care se tine pe dinti in tavite in fiecare zi cate putin si e ok ca nu trebuie facut la dentist, ai un kit cu tot ce-ti trebuie… Eu sunt mare fan, si sor-mea si prietene de-ale mele s-au facut 🙂

Gina: Mi-am luat dental white. e bun, se vede bine dupa 2 aplicari. Partile rele: o mica sensibilitate la rece, o foarte mica sensibiliate la gingii.

Simona: Am folosit produsul de albit dintii „Dental White” si ma declar multumita, continutul este suficient pentru a ajunge la o culoare dorita. Dintii s-au albit, capatand un aspect natural, diferit de cum aratau inainte de aplicarea produsului.Am folosit acest produs timp de 30 zile, zilnic, seara cate 30 de min. Dupa care l-am folosit de 2 ori pe saptamana.Si chiar ma gandesc sa imi mai achizitionez un tub pentru a mentine culoarea.

Cristina: super gel!