Detalii despre companie:

 • Site-ul www.albiredentara.eu este creat şi administrat de S.C. ROYAL DEALS S.R.L.
 • CUI: 28072384
 • N.O.R.C.: J40/1982/2011
 • Banca: ING, Sucursala Olteniţei
 • Cod IBAN: RO 47 INGB 0000 9999 0233 4079
 • Adresă de e-mail: contact@albiredentara.eu
 • Adresa de corespondenţă: Str. Laloşu, Nr.3, Bl.3A, Ap.17, Sector 4, Bucureşti
 • Nr. tel.: 0729 091 251 / 0721 586 646

Acceptarea Termenilor şi Condiţiilor

Utilizând acest SITE, dvs. (denumit în continuare „Utilizator”) sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile pe care S.C. Royal Deals S.R.L le pune la dispoziţie. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile acestui site, vă rugăm să nu utilizaţi acest site.

І. Produsul

Dental White este un produs al Dr.George’s Oral Care care furnizează cea mai sigură şi mai eficientă soluţie pentru albit dinţii. Dental White este aprobat de către FDA (U.S. Food and Drug Administration).

ІІ. Preţuri şi promoţii

Toate preţurile de pe acest site sunt finale. Livrarea produselor se face prin Poşta Română. Livrarea în România este gratuita. Preţurile produselor se pot schimba fără o notificare prealabilă. Promoţiile în derulare de pe site nu se vor cumula.

ІІІ. Comenzi

Produsul poate fi cumpărat doar din magazinul nostru on-line, prin completarea unui formular de comandă în cazul plăţii prin intermediul cardului sau prin trimiterea unui e-mail cu dovada plăţii şi adresa de livrare în cazul plăţii prin Transfer Bancar. Cumparătorii vor achita preţul produsului, existent la momentul cumpărării. Plata se face în avans, cu cardul prin intermediul procesatorului de plăţi Mobilpay sau prin Transfer Bancar (OP).

ІV. Livrarea

Comenzile vor fi livrate în maxim 10 zile lucrătoare din momentul cumpărării. Dacă produsele comandate nu sunt disponibile în stoc, vă vom contacta. Nu răspundem de nicio întârziere sau nereuşită în a ne îndeplini obligaţiile de livrare, dacă respectiva întârziere sau nereuşită se datorează unor evenimente sau împrejurări care nu depind de noi şi pe care nu le putem controla.

V. Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul să notifice în scris că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală în scris preţul contractului. Denunţarea unilaterală se realizează printr-un e-mail transmis pe adresa contact@albiredentara.eu.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-a fost livrat (să aiba ambalajul original şi documentele care l-au însoţit. Produsul trebuie să fie în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, cu accesoriile aferente, exact ca în momentul vânzării şi să nu prezinte sub nicio formă semne de folosire sau uzură. Nu se admit excepţii (de ex., ambalaje deteriorate, zgârieturi sau alte defecte fizice).

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către Client excepţie făcând cazul lipsei conformităţii produsului, situaţie în care S.C. Royal Deals S.R.L. va suporta contravaloarea transportului.

Se poate folosi orice serviciu de livrare, atâta timp cât produsul(ele) este(sunt) livrat(e) direct şi la adresa S.C. Royal Deals S.R.L.. S.C. Royal Deals S.R.L. nu ridică coletele trimise prin Poşta Română, de la oficiile poştale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client către S.C. Royal Deals S.R.L., cade în sarcina Clientului.

VІ. Drepturile şi obligatiile vânzătorului

Obligaţii:

 • Să urmeze cu stricteţe Actul de protecţie a informaţiilor personale.
 • Să protejeze datele personale ale clienţilor.
 • Să livreze produsele comandate, în perioada stabilită, la adresa furnizată.

Drepturi:

 • Vânzătorul are dreptul de a nu livra produsele comandate, dacă adresa furnizată nu este corectă sau nu există.
 • Vanzatorul nu răspunde de informaţtiile specificate de producător.

VІІ. Drepturile şi obligaţiile cumpărătorului

Obligaţii:

 • Să furnizeze un număr de telefon, un email şi o adresă corectă.
 • Să achite preţul produselor comandate.
 • Să fie disponibil, sau să aibă un reprezentant disponibil la momentul şi locul livrării.
 • Să nu plaseze comenzi false.
 • Să nu emită păreri personale despre produse şi să nu ofere niciun fel de informaţii false.

Drepturi:

 • Clientul are dreptul de a primi produsele comandate în intervalul de timp stabilit.
 • Clientul are dreptul de a renunţa la produsele livrate, în 10 zile lucrătoare, conform legii protecţiei consumatorului.

VIII. Schimbări ale termenilor şi condiţiilor

S.C. ROYAL DEALS S.R.L., în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.albiredentara.eu poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Termenii şi Condiţiile prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.